SERVICIILE NOASTRE

Oferim servicii de amenajare a spațiilor rezidențiale: spații individuale (dormitor, baie, bucătărie, terasă, camera copilului, etc.), locuințe (apartament, vilă).

În cadrul proiectului putem coordona toate etapele, de la propunerea conceptului până la supravegherea lucrărilor de șantier.

În funcție de nevoile și dorințele clientului reușim să creăm un design armonios, cu personalitate, potrivit pentru fiecare persoană în parte. În realizarea proiectului ținem cont atât de buget, cât și de funcțiuni, spațiu, ergonomie și, bineînțeles, de atmosferă.

 

Etapele proiectului sunt următoarele:

  • Întâlnirea cu beneficiarii – În cadrul acestei întâlniri vom afla care sunt dorințele clientului legate de stil, buget, cromatică, cerințe personale și funcțiuni. Tot în cadrul acestei întâlniri vom stabili un buget și costul serviciilor de amenajare.
  • Incheierea contractului de prestari servicii
  • Realizarea releveului – măsurarea spațiului ce urmează să fie amenajat.
  • Realizarea conceptului
    În cadrul acestei etape beneficiarii pot fi implicați în măsura în care își doresc. Putem merge împreună în showroom-uri pentru alegerea unor piese din amenajare, putem propune mai multe variante bazate pe imagini din care clienții pot alege sau pot lăsa totul în seama noastră, ocupandu-ne noi în totalitate de alegerea tuturor pieselor până la întâlnirea de prezentare a amenajării.
  • Prezentarea proiectului – Ne vom întâlni pentru a prezenta propunerea, formată din randări fotorealiste, plan mobilat și produsele propuse pentru amenajare.
  • Realizarea proiectului tehnic – După ce am stabilit toate piesele ce vor fi incluse în amenajare, vom realiza proiectul tehnic format din plan mobilier, pardoseala, plafon, circuite, electrice, materiale și finisaje, detalii de execuție, accesorii, culori.
  • Implementare – Punerea in opera a proiectului, coodronarea si supravegherea lucrărilor de șantier pana la finalizare.
  • Valoarea serviciilor de amenajări interioare se calculează în funcție de suprafață, complexitatea proiectului și numărul de etape stabilite alături de client.

 

Dormitor

Advertisements

Postati un comentariu

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s