DESPRE NOI

Simbol separator

GP

Arhitect de interior, lucrez cu entuziasm în cadrul echipei GP DESIGN. Având o curiozitate înnăscută, iubesc călătoriile, drumețiile și mă bucur de fiecare moment petrecut în natură. Arta sub orice formă îmi stârnește interesul, acest atu ajutându-mă să conturez cu ușurință personalitatea proiectelor de design interior. Fiecare etapă a proiectului este o șansă de a aduce la viață o idee unică, motivația mea fiind de a mă autodepăși permanent.

 

La GP DESIGN venim în întâmpinarea ta pentru a crea locuința visurilor tale. Nu este nevoie sa îți bați capul cu detalii tehnice și lucrări de șantier. Noi ne ocupăm de tot procesul, iar la final te vei bucura să te simți cu adevărat acasă.

Suntem entuziasmați să îți prezentăm cele mai potrivite soluții funcționale, ergonomice, tehnice și estetice, personalizate în funcție de nevoile și dorințele tale. Îndrumați de preferințele tale formăm echipa perfectă, care va găsi soluția fiecărei etape din cadrul procesului de amenajare, iar tu te poți implica în măsura în care dorești sau poți lăsa totul în mâinile echipei de profesioniști GP DESIGN. Experiența acumulată ne va ajuta să preîntâmpinăm și să soluționăm eficient fiecare impediment, astfel că la final vei trăi în locuința mult visată.

Apasă AICI pentru a vedea mai multe informații despre serviciile noastre.

Simbol separator