Apartament RICH CREAM

Simbol separator

Acest proiect a fost realizat pentru un cuplu tanar, ce a descris viitorarea locuință ca fiind contemporană, în general în nuanțe neutre, cu accente de culoare. Astfel, am creat un design simplu, liniar, minimalist și în același timp eficient din punct de vedere funcțional.

Biroul cuprinde elemente contemporane de mobilier, în care designul asimetric transmite că este un spațiu destinat celor tineri. Amenajarea este realizată astfel încât toate elementele să creeze o compoziție unitară, iar la final designul dinamic să ajute la creare unei atmosfere plăcute de lucru, prin armonia vizuală creată.

Dormitorul, într-o paletă cromatică neutră, permite cuplului să se relaxeze vizual după o zi solicitantă. Dinamica desenului de pe peretele din spatele patului este calmată de geometria simetrică a celor două oglinzi din spatele noptierelor.

În baie a fost importantă prezența unui corp de depozitare închis, fără a încărca în schimb baia de dimensiuni reduse.

În cadrul proiectului am urmărit rezolvarea tuturor problemelor legate de organizare și funcționalitate, în timp ce am valorificat întregul spațiu prin designul propus.

 

 

 

Advertisements