Apartament RICH CREAM

Simbol separator

Acest proiect a fost realizat pentru un cuplu tanar, ce a descris viitorarea locuință ca fiind contemporană, în general în nuanțe neutre, cu accente de culoare. Astfel, am creat un design simplu, liniar, minimalist și în același timp eficient din punct de vedere funcțional.

În cadrul parterului de tip open space se regasesc windfangul, bucătăria, livingul și un grup sanitar. Organizarea spațiului din zona de zi a fost realizată prin crearea unui spațiu pentru discuții și relaxare, zona de muzică și bucătăria. Utilizarea elementelor de mobilier este minimă, fiind posibilă maximizarea spațiului pentru un flux mare de persoane prezente în cadrul evenimentelor tinerei familii.

Biroul cuprinde elemente contemporane de mobilier, în care designul asimetric transmite că este un spațiu destinat celor tineri. Amenajarea este realizată astfel încât toate elementele să creeze o compoziție unitară, iar la final designul dinamic să ajute la creare unei atmosfere plăcute de lucru, prin armonia vizuală creată.

Dormitorul, într-o paletă cromatică neutră, permite cuplului să se relaxeze vizual după o zi solicitantă. Dinamica desenului de pe peretele din spatele patului este calmată de geometria simetrică a celor două oglinzi din spatele noptierelor.

În baie a fost importantă prezența unui corp de depozitare închis, fără a încărca în schimb baia de dimensiuni reduse.

În cadrul proiectului am urmărit rezolvarea tuturor problemelor legate de organizare și funcționalitate, în timp ce am valorificat întregul spațiu prin designul propus.

 

 

 

Advertisements