SERVICIILE NOASTRE

 

Cauți să schimbi atmosfera locuinței tale? Dorești ca mobilierul să se potrivească ca stil și necesitate cu viziunea ta? Noi te putem ajuta să îți îndeplinești visul. La GP Design amenajăm interiorul locuinței tale, de la piese de mobilier până la accesorii. Te ajutăm să alegi un stil, paletă cromatică, obiecte sanitare, piese de mobilier, corpuri de iluminat și tapet. De asemenea, alegem cu grijă elementele decorative precum perdele, draperii, covoare și tablouri pentru ca în final sa te simți cu adevărat acasă.

În funcție de nevoile și dorințele tale reușim să creăm un design armonios, cu personalitate. În realizarea proiectului ținem cont de atât de buget, cât și de funcțiuni, spațiu, ergonomie și, bineînțeles, de atmosferă.

Etapele proiectului sunt următoarele:

  • Întâlnirea cu beneficiarii – În cadrul acestei întâlniri vom afla care sunt dorințele tale legate de stil, buget, cromatică și cerințe personale. Tot în cadrul acestei întâlniri vom stabili și costul serviciilor de amenajare.
  • Încheierea contractului de prestări servicii
  • Realizarea releveului – măsurarea spațiului ce urmează să fie amenajat.
  • Realizarea conceptului
    În cadrul acestei etape te poți implica în măsura în care îți dorești. Putem merge împreună în showroom-uri pentru alegerea unor piese din amenajare, putem propune mai multe variante bazate pe imagini din care poți alege sau poți lăsa totul în seama noastră, noi ocupându-ne în totalitate de alegerea tuturor pieselor până la întâlnirea de prezentare a amenajării.
  • Prezentarea proiectului – Ne vom întâlni pentru a-ți prezenta propunerea, formată din randări fotorealiste și produsele propuse pentru amenajare.
  • Detalierea tehnică – În urma prezentării proiectului coordonăm și realizăm planurile tehnice pentru implementarea proiectului.
  • Implementare – Punerea în operă a proiectului, coordonarea și supravegherea lucrărilor de șantier până la finalizare.

Valoarea serviciilor de design interior se calculează în funcție de suprafață, complexitatea proiectului și numărul de etape stabilite alături de client.

Living

Advertisements

Postati un comentariu

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s