PROIECTE

Fiecare proiect este unic, atât ca stil, cromatică și piese de mobilier. Rezultatul final reflectă atât personalitatea și preferințele beneficiarilor, cât și modul în care noi am reușit să creăm o compoziție armonioasă prin îmbinarea tuturor elementelor.

 

Apartament GRIGIO

Beneficiarii au dorit amenajarea viitoarei locuițe astfel încât să reprezinte stilul lor de viață și pasiuni precum călătoriile, sportul și muzica. Dorința lor a fost aceea a unui apartament contemporan, elegant, cu ușoare influențe clasice către zona de odihnă formată din hol, dormitor și baie.

În continuare au ales o paletă de culori neutră, cu accente în fiecare încăpere, iar atmosfera a fost compusă prin intermediul obiectelor decorative.

Astfel, am creat un spațiu deschis, viu, cu diferite elemente care îți captează succesiv atenția. Livingul, holul și bucătăria sunt reprezentate în nuanțe de lemn, tonuri de gri și alb, împletindu-se pentru a crea o amenajare unitară, ca stil și cromatică.

În dormitor registrul se schimbă și întâlnim elemente sugestive ale stilului clasic, prezente ca elemente de decor pe pereți. A fost creat un joc între contemporan și un clasic sugerat. În același context a fost realizată și baia aferentă dormitorului, în nuanțe calde, simple, care să redea perfect sentimentul de relaxare.

În birou sportul stă la baza conceptului, astfel că scopul a fost crearea unui spațiu confortabil, în care echipamentele sportive să devină în mod natural parte integrantă.

 

 

Casa ALLEGRO

Beneficiarii, un cuplu tânăr cu doi copii mici, au hotărât să pună în practică dorințele legate de amenajarea casei lor și astfel au apelat la un designer de interior.
Familia a dorit un interior armonios, cald, cu  influențe ale stilului provensal pentru living și dormitorul matrimonial, ce te trimit cu gândul la diminețile însorite din Franța, în timp ce biroul te primește vesel în nuanțe deschise de albastru.
Camerele celor două fete merg într-o direcție diferită, contemporană, iar designul acestora te invită să te pierzi în lumea copilăriei.
În final, am împletit diverse elemente, cu stiluri variate și am creat un interior primitor, pe gustul fiecăruia.

Apartament COMODO

Un apartament relaxant, confortabil, având albastru ca nuanță dominantă în orice compoziție a interiorului. Acesta a fost designul dorit de beneficiari, un cuplu tânăr, ce apreciază mai degrabă aerul destins al unei încăperi, față de rigiditatea unui apartament minimalist.

Noul design al apartamentului are în componență faianță patchwork pentru baie, ce creează dinamică vizuală. De asemenea, am creat atmosfera unei plimbări în pădure cu ajutorul tapetului din dormitor. Natura joacă un rol important în această amenajare, fie că este vorba despre plante naturale de apartament, tablouri “verzi” sau tapet cu peisaje forestiere.

Apartament DOPPIO

În cadrul acestui proiect este vorba despre un apartament cu două camere în care locuiesc două surori, ce au viziuni și dorințe diferite. În timp ce realizarea unui design pentru fiecare dormitor în parte a fost creat cu ușurintă, provocarea a constat în realizarea unei amenajări în zona de zi care să îmbine cele două personalități.

Astfel, primul dormitor este contemporan, masiv ca prezență a pieselor de mobilier, înglobate vizual în culori-accent reci, dar încălzite prin intermediul utilizării lemnului. Pe de altă parte, cel de-al doilea dormitor s-a dorit a fi cald, romantic, în nuanțe pastel, care să relaxeze și să mărească considerabil confortul.

Apartament MINIMO

În cadrul acestui proiect a fost amenajat un apartament cu două camere pentru un cuplu căsătorit și fiica lor în vârstă de 14 ani.  Design-ul dorit a fost unul contemporan, vesel, având la dispoziție un buget minim. Rezultatul este un spațiu simplu, ce atrage însă prin atmosferă și cromatică.

Apartament PROVENCE

Beneficiarii au dorit ca viitorul apartament să îmbine simplitatea stilului contemporan cu influențe decorative ale stilului provensal, ce au originea în stilul clasic franțuzesc.

Un alt criteriu ce a stat la baza designului acestui apartament a fost paleta cromatică luminoasă, călduroasă, având grijă în același timp ca funcționalitatea și ergonomia să se împletească armonios cu spațiul creat.

Casa GRANDEZZA

Acest proiect a fost realizat pentru un cuplu tanar, ce a descris viitorarea locuință ca fiind contemporană, în general în nuanțe neutre, cu accente de culoare. Astfel, am creat un design simplu, liniar, minimalist și în același timp eficient din punct de vedere funcțional.

Apartament INSIGNE

Beneficiarii au dorit un apartament elegant, cu influențe ale stilului mid century-modern. Astfel, amenajarea creată este una ce atrage în primul rând prin accesorii, cromatică și “viața” adusă de prezența plantelor.

Aerul sobru oferit de culoarea pereților din living este încălzit și luminat de toate celelalte elemente componente: canapea, tablouri, vază, terrarium, măsuțe de cafea și covor.

 

Apartament ACCENTO

Un proiect contemporan, contrastant și aerisit. Acesta este noul apartament al familiei alături de care am creat spațiul interior dorit. Viziunea beneficiarilor este de a avea o locuință cu linii simple, moderne, în care texturile și culoarea să se îmbine armonios.

Acesta este rezultatul. Am folosit tonuri de alb, gri și negru pentru majoritatea spațiului. Lemnul este cel care a adus căldură, fiind utilizat pentru corpurile de depozitare, atât de pe hol, cât și parțial în bucătărie. Jocul corpurilor suspendate din bucătărie face ca cele două texturi diferite de gri și lemn să se evidențieze reciproc.

De asemenea, regăsim canapeaua, punctul de interes al întregii încăperi, care leagă armonios toate piesele din amenajare.

Apartament TRIPLEA

Contrastul predomină în această amenajare, atât în cazul pieselor de mobilier, cât și al accesoriilor. Cu toate că nuanțele neutre sunt majoritare, obiectele-accent conferă viață întregului spațiu.

Acest proiect a fost realizat în colaborare cu firma de construcții rezidențiale Triplea Residence, care a dorit să ofere viitorilor clienți o imagine de ansamblu asupra unei posibile variante de amenajare.

Triplea Residence are ca parteneri pentru obiectele de mobilier firma Lem’s, astfel că am ales exclusiv piese de la Lem’s, cu excepția băii.

Designul este contemporan, minimalist și pune în valoare spațiul deschis dintre living, hol și bucătărie. Un perete de sticlă separă bucătăria de living, astfel că beneficiarii se pot bucura de imaginea aerisită a unui open-space, fără a-și face griji de miros atunci când gătesc.

În dormitor ne întâmpină un perete dominant, în jurul căruia se dezvolă întreaga amenajare. Puteți vizualiza proiectul în galeria de mai jos.

Advertisements

Postati un comentariu

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s